Rendkívüli szünet

Tisztelt Szülők!

A köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III. 5.) EMMI határozat szerint az óvodákban 2021. 03. 08-tól rendkívüli szünet elrendelésére kerül sor. A rendkívüli szünet utáni első munkanap 2021. 04. 07. 

Jó egészséget kívánunk minden kedves Családnak! Imádkozzunk egymás egészségéért!

Tisztelettel: Lukács-Kéméndi Ágnes óvodavezető

Digitális oktatás március 8-tól

Tisztelt Szülők!

Talán már valamennyiünk előtt ismeretes a kormányszóvivői bejelentés, miszerint 2021. 03. 08-tól, azaz hétfőtől április 7-ig (a tavaszi szünet végéig) „bezárják” az óvodákat, és át kell állnunk a digitális oktatásra. A szóvivő tájékoztatása szerint a bezárásra, digitális átállásra az Oktatásért Felelős Államtitkárság fog részletes tájékoztatást, szabályozást adni várhatóan holnap reggelig. Az óvoda digitális munkarendje szerint a pedagógusok hetente egy alkalommal, egy hétre szólóan fogják kiküldeni a szülőknek a tematikus tervet. Igyekszünk olyan anyagot összeállítani, mely a szülők számára sem megterhelő, mégis hozzájárul a gyermekek fejlesztéséhez. További pontos tájékoztatást az Oktatásért Felelős Államtitkárság részletes szabályai alapján fogunk adni. Addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel: Lukács-Kéméndi Ágnes óvodavezető

Adó 1%

Kérjük, személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásakor gondoljon az óvodánkat támogató alapítványra:

Adószám: 18270284-1-13

Megnevezés: Kistarcsai-Nagytarcsai Római Katolikus Egyházközségért Alapítvány

Kérjük továbbá, hogy adójának egyházi 1%-át pedig adományozza a Katolikus Egyháznak, technikai szám: 0011

Karácsonyi készülődés

A téli szünet előtti utolsó héten a gyerekek meggyújtották a negyedik gyertyát is az adventi koszorún, majd feltették saját készítésű díszeiket az ovi nagy karácsonyfájára.

Az eseményről és az óvoda Karácsonyra hangoló dekorációiról néhány kép megtekinthető a Galéria menüpontban.

Virágok

Gyűlnek a virágok

Nagyon sok szép virágot kaptunk az egyházközség híveitől, így sokkal otthonosabb lett az intézményünk. Hálásan köszönjük az adományozóknak!